Services menu

Se astetta rennompi olohuone, maustettuna Espanja - Suomi twistillä.

TERVETULOA | BIENVENIDO | WELCOME

Vinoteca Tango uudistaa uudistaa toimintojaan, jotta voimme palvella teitä rakkaat asiakkaat vielä paremmin. Tarkoituksena on tehdä baaristamme kaikkien yhteinen olohuone, jossa voi nauttia rennosta meiningistä ja hyvistä makuelämyksistä. Panostamme ”olohuoneessamme” laatuviineihin ja muihin cocktaileihin sekä herkullisiin tapaksiin.
Päivitämme sosiaalisen median kanaviimme ajankohtaiset tapahtumat, vaihtuvat menut ja muut infot. Ota kanavamme seurantaan ja pysy ajantasalla Tangon asioista.

Stay tuned and follow Us! See U!

Follow Us on Social Media

tervetuloa | bienvenido | welcome

"ASTETTA RENNOMMAT PALVELUMME"

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja toteutetaan sinulle astetta rennompi tilaisuus! sari@vinotecatango.com

"ASTETTA RENNOMMAT KOKOUKSET"

Meillä aurinkorannikolla osataan nauttia kokouksista ja erilaisista asiakas-/bisnestilaisuuksista. Me Tangossa panostamme siihen, että tilaisuudestanne saadaan toteutettua tunnelmaltaan positiivinen kokouselämys. Mikä on sen parempaa, kuin iloisesti osallistuva porukka ja aurinkoinen fiilis. Räätälöimme tilaisuuden ruokineen ja juomineen, juuri teidän ryhmälle sopivaksi.

"ASTETTA RENNOMMAT JUHLAT"

Vinoteca Tangossa on vain mielikuvitus rajana erilaisten juhlien, kekkereiden ja muiden karkeloiden suhteen. Baariamme voi käyttää vallan mainiosti yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Olemme oikein innoissamme järjestämässä tilaisuuttanne ja takaamme onnistuneet partyt. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva ja unohtumaton juhlapaketti. Let's party!

"ASTETTA RENNOMMAT DATAUKSET"

Baarilla on erittäin hyvä ja nopea nettiyhteys. Voit näppärästi karistaa konttorin pölyt hetkeksi ja tulla vähän luovempaan ympäristöön tekemään töitä. Toki nettiä saa käyttää ihan viihdemielessäkin. Meillä voi myös ladata kännykkän (löytyy useampia latureita). Sillä välin, kun akku latautuu, voit napata kirjan hyllystämme ja rentoutua lukuelämyksen parissa.

"ASTETTA RENNOMMAT TILAISUUDET"

Vinoteca Tango tulee järjestemään erilaisia asiakastilaisuuksia, iltamia, kinkereitä ja karkeloita. Lisäksi töllöttimestä voi tuijotella yhdessä monen moista antia. Järjestämme yhteisessä olohuoneessa juuri sitä, mitä te rakkaat asiakkaat haluatte! Kerro vain, me toteutamme!